A Sleek Lisbon Office Renovation By WAATAA

Portuguese architecture studio WAATAA (short for “We are all together around architecture”) transformed a former commercial office building into a flexible living space. 

Entitled “By Studios”, the project saw WAATAA convert three spaces into modular living areas with furniture that can be flipped out and adjusted, allowing for the apartments to be used in myriad ways. A color code of yellow for cooking spaces and blue for resting and relaxing gives the renovation a bold tone. The architects explain, “A scenario is created through the introduction of modules that make the overlapping and intertwining of spacial functions”. The result is a bright, dynamic and comfortable space for living, working and relaxing.

ignant_architecture_waataa_003
ignant_architecture_waataa_004
ignant_architecture_waataa_007
ignant_architecture_waataa_011
ignant_architecture_waataa_012
SONY DSC
ignant_architecture_waataa_010
ignant_architecture_waataa_014
ignant_architecture_waataa_006

All images © courtesy of WAATAA

x